برنج قهوه ای ، شفایی برای بیماران قلبی

برنج قهوه ای ، شفایی برای بیماران قلبی

۱۳۹۷-۲-۱۰ ۱۱:۴۷:۱۷ +۰۴:۳۰

دوستای عزیز در ادامه مقاله ای که درباره خاصیت های برنج قهوه ای داشتم براتون ترجمه میکردم، اولین موردی که دیدم درباره نقش برنج قهوه ای در کاهش بیماریهای قلبی بود.

حجم بالای منیزیم موجود در برنج قهوه ای برای عملکرد قلب خیلی مفید و عالیه.
Kelly Toups معتقده منیزیم یک ماده معدنی ضروری برای کنترل سدیم و فشار خون در بدنه.
نتیجه چاپ شده ۳ سال تحقیقات American health journal نشون داده که زنهایی که در هفته ۶ بار برنج قهوه ای مصرف کردن بعد از یائسگی بیماری قلبی و عروقی نداشتن و روند آترواسکلروز ( پلاکهای ایجاد شده در رگهای خونی) و تنگ شدن رگهاشون خیلی کند تر از بقیه است.

مطالعات نشون داده مقدار فیبر موجود در غلات کامل به طور مستقیم در کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی تاثیر داره.
به استناد مطالعات مدرسه سلامت همگانی دانشگاه هاروارد ، این مورد درباره زنهای که از فیبر داخل سبزی و میوه استفاده میکردن صدق نمیکنه.
خلاصه اینکه بیاین برنج قهوه ای رو جایگزین برنج سفید کنین و یا مصرفش رو بیشتر کنین. درباره مضرات برنج سفید و خواص برنج قهوه ای مطالعه کنین.

در اطلاع رسانی به عزیزاتون و فرهنگ سازی و داشتن خانواده ای سالمتر سهم داشته باشین

به این مطلب امتیاز بدهید

ثبت ديدگاه

12 − 12 =