مضرات برنج سفید – بخش دوم

۱۳۹۶-۸-۱۴ ۱۴:۴۶:۵۸ +۰۳:۳۰

مضرات-برنج-سفید

آیا می دونستین که در ۱۰۰گرم برنج سفید ۸۶ گرم شکر وجود داره ؟

برنج سفید عمدتا شامل کربوهیدرات های ساده است که نوع بدی از کربوهیدرات ها محسوب می شه اگرچه برنج سفید منبع سریع جذب انرژیه و میزان قند خون را به سرعت بالا می بره این مقدار افزایش قند خون و رها سازی آن در بدن ، باعث پرخوری می شه و همچنین کربوهیدراتهای ساده به دلیل فرآیند جذب سریع باعث چاقی می شن .

برنج سفید بیش از اندازه فرآیند تصفیه و سفید سازی را طی می کنه و به نوعی یک محصول به شدت  فرآوری شده ست  .بارها و بارها کارشناسان سلامت به مردم درباره خطرات غذاهای فرآوری شده هشدار دادن.

برنج سفید دارای مواد مغذی نیست چون سبوس و پوست آن کاملا گرفته می شه و در اصل دانه ها و غلات باقی مونده ، از شکر ساخته شدن . برخلاف برنج سیاه و قهوهای ، برنج سفید غنی از کالری پوچه. استفاده از ان به مقدار زیاد در رژیم غذایی منجر به بروز بیماری های مزمنی مانند دیابت و چاقی خواهد شد .

مشکلات مربوط به سو هاضمه ، عارضه ای دیگر ازعوارض  مصرف برنج سفیده

به دلیل چسبناک بودن نشاسته برنج سفید ، هضم آن سخت تر خواهد بود و منجر به ناراحتی های گوارشی ، خستگی و دیر هضمی و در نتیجه سوهاضمه می شه و  فیبر غذایی کمی داره.

فیبر ماده تغذیه ای ضروری است که به هضم غذا کمک می کنه و ازبیماری قلبی جلوگیری می کند . همچنین سیستم هضمی و گوارشی را تنظیم می کنه. برنج سفید به حدی فاقد مواد مغذی ضروریه که مصرفش به تنهایی باعث اختلال در عملکرد بدن انسان می شه.

5 (100%) 1 vote

ثبت ديدگاه

دوازده − نه =