استیک با سس کیمچوری آواکادو

استیک با سس کیمچوری آواکادو

۱۳۹۶-۸-۱۴ ۱۳:۰۱:۳۳ +۰۳:۳۰

کیمچوری(Chimichurri) یک سس خام سبز رنگه که از سبزیجات تازه سبز رنگ یا قرمز رنگ تهیه میشه.  مثل سس کیمچوری فلفل قرمز و سس کیمچوری آواکادو. این سس با غذاهای استیکی مصرف میشه و مخصوص آرژانتین و اروگوئه ست. چون خوشمزه و پرخاصیته براتون اینجا طرز تهیه ش رو نوشتیم که طعمی متفاوت رو با آواکادو تجربه کنین. آواکادو خواص زیادی داره که اینجا میتونین بخونین. این غذا اگر در مقدار کم مصرف بشه چاق کننده نیست.

استیک با سس کیمچوری

به این مطلب امتیاز بدهید
چاپ دستورغذا
استیک با سس کیمچوری
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 20 دقیقه
وعده ها
2 نفر
مواد اولیه
  • 0.5 کیلو راسته گوساله
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
مواد سس کیمچوری
  • 1 دونه آواکادو متوسط
  • 2 حبه سیر خورد شده
  • 3 ق غ سرکه
  • 1 ق غ آبلیمو
  • 1 ق غ روغن زیتون
  • 1 لیوان جعفری خورد شده
  • 1 ق چ اورگانو انتخابی
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 20 دقیقه
وعده ها
2 نفر
مواد اولیه
  • 0.5 کیلو راسته گوساله
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
مواد سس کیمچوری
  • 1 دونه آواکادو متوسط
  • 2 حبه سیر خورد شده
  • 3 ق غ سرکه
  • 1 ق غ آبلیمو
  • 1 ق غ روغن زیتون
  • 1 لیوان جعفری خورد شده
  • 1 ق چ اورگانو انتخابی
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
دستورالعمل ها
  1. گریل رو از قبل روشن کنین.توی میکسر سیر و سرکه و آبلیمو و روغن زیتون و اورگانو و نمک و فلفل و جعفری رو دو دقیقه میکس کنین تا مواد یکدست بشه.توی ظرف دیگه ای آواکادو و سس کیمچوری رو مخلوط کنین فقط زیاد هم نزنین که آواکادوها له نشن. نمک و فلفل به دو طرف استیک بمالین و هر طرف رو حدودا 8 دقیقه گریل کنین و در نهایت سس رو بمابین روی استیک و سرو کنین

ثبت ديدگاه

17 + هفده =