بروشتای مرغ با سس بالزامیک

بروشتای مرغ با سس بالزامیک

۱۳۹۶-۹-۳ ۱۵:۱۵:۴۳ +۰۳:۳۰

بروشتای مرغ با سس بالزامیک یه ایتالیایی خوشمزه دیگه س  که با ادویه ایتالیایی درست میشه. طرز درست کردن ادویه ایتالیایی رو میتیونین اینجا ببینین. خودم شخصا خیلی این غذا رو دوست دارم چون رژیمیه و پرکالری نیست و به دستورهای خسته کننده رژیمتون میتونه حال و هوای تازه ای بده.اگر توی رژیم نبودین از پنیر پیتزا استفاده کنین. موادش هم تقریبا در دسترسه و چیز خاصی نمیخواد که بخاطرش بخواین برین بیرون. ضمنا شیک و خوش قیافه س برای مهمونیا و دورهمی ها.

بروشتای مرغ با سس بالزامیک

به این مطلب امتیاز بدهید
چاپ دستورغذا
بروشتای مرغ با سس بالزامیک
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان طبخ 40 دقیقه
وعده ها
3 نفر
مواد اولیه
  • 5 دونه گوجه فرنگی خورد شده
  • 1 لیوان ریحون خورد شده
  • 4 تکه سینه مرغ درسته
  • 3 ق غ سرکه بالزامیک
  • نصف لیوان پنیر پیتزا
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • نصف لیوان آب مرغ یا عصاره مرغ حل شده در آب
  • 2 ق غ روغن زیتون
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • 1 ق غ ادویه ایتالیایی
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان طبخ 40 دقیقه
وعده ها
3 نفر
مواد اولیه
  • 5 دونه گوجه فرنگی خورد شده
  • 1 لیوان ریحون خورد شده
  • 4 تکه سینه مرغ درسته
  • 3 ق غ سرکه بالزامیک
  • نصف لیوان پنیر پیتزا
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • نصف لیوان آب مرغ یا عصاره مرغ حل شده در آب
  • 2 ق غ روغن زیتون
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • 1 ق غ ادویه ایتالیایی
دستورالعمل ها
  1. توی یه کاسه بزرگ پنیر و گوجه و ریحون رو مخلوط کنین و هم بزنین تا خوب مخلوط شه و کنار بزارین.
  2. سینه ها رو ورقه ای و نازک برش بزنین. مراقب باشین شکاف نخوره چون مواد از داخلش بیرون میریزه. ورقه های برش داده شده رو با نمک و فلفل مزه دار کنین. از مخلوط گوجه و پنیر وریحون 1 قاشق بردارین و توی ورقه مرغ بپیچین و با خلال دندون ببندینش.
    بروشتای مرغ با سس بالزامیک
  3. روغن رو توی سینی فر یا ظرفی که می خواین توش بپزین بریزین و مرغها رو توش بچینین و بزارین توی فربا دمای 350 درجه به مدت حدودا 7 دقیقه. توی همین مدت سس بالزامیک رو تهیه کنین. توی ظرف دیگه ای آب مرغ و سیر و بالزامیک و ادویه ایتالیایی رو خوب مخلوط کنین. مرغها رو از فر بیرون بیارین . اگر از مواد گوجه و پنیر و ریحون اضافه اومده بریزین روی مرغها به همراه سس بالزامیک و دوباره ظرف رو بزارین توی فر حدودا 20 دقیقه و یه بار زیرو رو کنین و 15 دقیقه دیگه بزارین بمونه. این غذا با سالاد اسفناج واقعا محشره.
    بروشتای مرغ با سس بالزامیک

ثبت ديدگاه

هفده + یک =