بوقلمون با سس قارچ

۱۳۹۶-۹-۷ ۲۰:۲۰:۲۱ +۰۳:۳۰

بوقلمون با سس قارچ  یه غذای خیلی مقوی با طبع گرمه. گوشت بوقلمون نسبت به مرغ و ماهی آهن بیشتری داره . اگر بچه بین ۳ تا ۵ سال دارین بوقلمون رو توی وعده غذاییتون جا بدین. من خودم به این دستور ۱ ق غ آبلیموی تازه هم اضافه کردم که واقعا عالی شده بود.

بوقلمون با سس قارچ

به این مطلب امتیاز بدهید
چاپ دستورغذا
بوقلمون با سس قارچ
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان طبخ 30 دقیقه
وعده ها
3 نفر
مواد اولیه
  • 4 لیوان گوشت بوقلمون پخته و ریش ریش شده
  • 1 دونه پیاز متوسط ریز خورد شده
  • 2 ق غ روغن زیتون
  • 2 ق غ آردکامل
  • 300 گرم قارچ ورقه ای خورد شده
  • 1 لیوان آب مرغ یا قرص عصار مرغ حل شده
  • 1 ق غ جعفری خورد شده
  • به مفدار لازم نمک و فلفل
  • 20 گرم کره
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان طبخ 30 دقیقه
وعده ها
3 نفر
مواد اولیه
  • 4 لیوان گوشت بوقلمون پخته و ریش ریش شده
  • 1 دونه پیاز متوسط ریز خورد شده
  • 2 ق غ روغن زیتون
  • 2 ق غ آردکامل
  • 300 گرم قارچ ورقه ای خورد شده
  • 1 لیوان آب مرغ یا قرص عصار مرغ حل شده
  • 1 ق غ جعفری خورد شده
  • به مفدار لازم نمک و فلفل
  • 20 گرم کره
دستورالعمل ها
  1. پیاز و روغن زیتون رو توی تابه بزرگی تفت بدین تا نرم بشه و کمی طلایی. بعد قارچهای اسلایسی خورد شده رو هم اضافه کنین و تفت بدین تا نرم بشه. مواد رو از تابه بردارین و کنار بزارین. به همون تابه کره رو اضافه کنین و وقتی آب شد آرد رو اضافه کنین و تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه. کم کم آب مرغ رو اضافه کنین و هم بزنین تا سس غلیظی به دست بیاد و آرد گوله گوله نشه. نمک و فلفل رو هم اضافه کنین. پیاز و قارچ رو هم اضافه کنین و حدودا چند دقیقه هم بزنین تا مواد به خورد هم برن. در آخر گوشت بوقلمون و جعفری رو اضافه کنین و بعد ۵ دقیقه غذا اماده سرو. این غذا کالریش بالاس

ثبت ديدگاه

5 × یک =