جوجه کبابی با سس پستو

۱۳۹۶-۱۰-۱۵ ۱۰:۵۶:۳۱ +۰۳:۳۰

جوجه کبابی با سس پستو طعم متفاوتی از جوجه کباب هست. این روزها در کنار طعم کلاسیک و قدیمی و همیشگی جوجه کباب، طعمهای جدیدی در حال اضافه شدن به دستورهای غذایی هستن که یکی از اون دستورهای خوشمزه  این طعم لذیذه. امتحان کنین این غذای رژیمی و خوشمزه رو.

جوجه کبابی با سس پستو

5 (100%) 1 vote
چاپ دستورغذا
جوجه کبابی با سس پستو
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 10 دقیقه
وعده ها
3 نفر
مواد اولیه
  • 2 ق غ روغن زیتون
  • 3 ق غ پنیر پارمزان
  • 1 لیوان گشنیز خورد شده
  • 1 حبه سیر
  • 3 تیکه سینه مرغ کبابی خورد شده
  • 2 دونه فلفل دلمه ای رنگی
  • 1 دونه پیاز
  • به مقدار گوجه مینیاتوری یا گوجه معمولی خورد شده
  • به مقدار نمک و فلفل
  • به مقدار سیخ چوبی
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 10 دقیقه
وعده ها
3 نفر
مواد اولیه
  • 2 ق غ روغن زیتون
  • 3 ق غ پنیر پارمزان
  • 1 لیوان گشنیز خورد شده
  • 1 حبه سیر
  • 3 تیکه سینه مرغ کبابی خورد شده
  • 2 دونه فلفل دلمه ای رنگی
  • 1 دونه پیاز
  • به مقدار گوجه مینیاتوری یا گوجه معمولی خورد شده
  • به مقدار نمک و فلفل
  • به مقدار سیخ چوبی
دستورالعمل ها
  1. گشنیز و سیر و پنیر پارمزان و نمک فلفل رو بریزین توی مخلوط کن و خوب میکس کنین..۱ قاشق از روغن زیتون رو هم اضافه کنین. مرغهای خورد شده رو به همراه این سس بریزین توی یه پلاستیک زیپ کیپ و حسابی ماساژ بدین بسته رو تا سسها به خورد مرغ بره.حدودا ۱ ساعت بسته رو بزارین توی یخچال. تا مرغها با سس مزه میگیره ،سیخها رو حدودا نیم ساعت توی آب بزارین تا خیس بخوره. پیاز و فلفل دلمه رو هم به اندازه های مرغ خورد کنین و مثل عکس به ترتیب های مشخص شده با گوجه و...به سیخ بکشین و کباب کنین روی منقل یا گریل یا..در طول زمان پخت ۱ قاشق دیگه روغن رو با بوروس روی سیخها و مواد بمالین.

ثبت ديدگاه

دو × یک =