سوپ طلایی

سوپ طلایی

۱۳۹۶-۹-۷ ۲۰:۳۰:۲۱ +۰۳:۳۰

سوپ طلایی به دلیل ویتامینهای زیادی که داره مناسب برای این فصله و برای سرما خوردگی خوبه. اگر از طعم سوپهای تکراری با مواد تکراری خسته شدین پیشنهاد میکنم سوپ طلایی رو بپزین.

سوپ طلایی

به این مطلب امتیاز بدهید
چاپ دستورغذا
سوپ طلایی
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان طبخ 1 ساعت
وعده ها
2 نفر
مواد اولیه
  • 2 ق غ روغن زیتون
  • 1 دونه پیاز ریز خورد شده
  • 2 حبه سیر
  • نیم کیلو گل کلم
  • 1 ق چ زردچوبه
  • 100 گرم بادام هندی
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • 1 ق غ آبلیمو
  • 2 لیوان آب
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان طبخ 1 ساعت
وعده ها
2 نفر
مواد اولیه
  • 2 ق غ روغن زیتون
  • 1 دونه پیاز ریز خورد شده
  • 2 حبه سیر
  • نیم کیلو گل کلم
  • 1 ق چ زردچوبه
  • 100 گرم بادام هندی
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • 1 ق غ آبلیمو
  • 2 لیوان آب
دستورالعمل ها
  1. توی یه قابلمه روغن رو گرم کن و پیاز خورد شده بهش اضافه کن و تفت بده تا نرم شه سیر رو هم اضافه کن و کمی تفت شه بعد زردچوبه رو اضافه کن و کمی تفت بده تا بوی خامی زردچوبه بره. گل کلم و بادام زمینی رو هم اضافه کن .آب و نمک و فلفل رو هم بریز و بزار بجوشه . شعله رو کم کن و بزار بپزه حدودا 1 ساعت. بعد مواد رو بریز توی مخلوط کن و میکس کن تا مواد کاملا یکدست بشه. دوباره مواد رو به قابلمه برگردون و آبلیمو و جعفری خورد شده رو هم اضافه کن و بزار حدودا..

ثبت ديدگاه

نوزده + یک =