سینه مرغ با سس سیر

۱۳۹۶-۱۰-۲ ۲۰:۰۹:۱۰ +۰۳:۳۰

دوستای گل، امروز یه حالی بدیم به ورزشکارا _فیتنس کارا_ دوستای بادی بیلدینگی و یه وعده محشر و خوب براشون پست کنیم.این غذا رو با سبزیجات بخار پز یا گریل شده مثل آرتیشو و سیب زمینی و هویج نوشجون کنین و کلی ویتامین به بدنتون برسونین.

 

 

سینه مرغ با سس سیر

به این مطلب امتیاز بدهید
چاپ دستورغذا
سینه مرغ با سس سیر
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 30 دقیقه
وعده ها
4 نفر
مواد اولیه
  • 4 تیکه سینه مرغ بدون پوست و استخون
  • 4 حبه سیر رنده شده
  • 1 ق غ روغن زیتون
  • نصف لیوان آب مرغ
  • 25 گرم کره
  • 1 ق غ رزماری
  • 1 ق چ آویشن
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 30 دقیقه
وعده ها
4 نفر
مواد اولیه
  • 4 تیکه سینه مرغ بدون پوست و استخون
  • 4 حبه سیر رنده شده
  • 1 ق غ روغن زیتون
  • نصف لیوان آب مرغ
  • 25 گرم کره
  • 1 ق غ رزماری
  • 1 ق چ آویشن
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
دستورالعمل ها
  1. سینه مرغ رو از عرض برش بدین تا ورقه های نازک تر بشن.هر سینه رو حدودا به ۲ تا ۳ ورق نازک تبدیل کنین و با گوشتکب یا بیفتک کوب بکوبین تا نازک بشن. ورقه ها رو خشک کنین و با نمک و فلفل دو طرفش رو نزه دار کنین و توی یه تابه بزرگ روغن زیتون رو اضافه کنین و هر طرف ورقه ها رو حدودا ۵ تا ۶ دقیقه تفت بدین. مرغ و بزارین توی یه بشقاب کنار و کره رو به تابه اضافه کنین. سیر رو هم اضافه کنین و تفت بدین خیلی کم تا سیر طلایی بشه. اب مرغ و رزماری و آویشن رو اضافه کنین و بزارین مواد حدودا ۱ دقیقه باهم بپزه. مرغ رو به تابه برگزدونین و بزارین توی سس کمی بپزه . با قاشق سس رو روی مرغ بریزین تا مزه بگیره حدودا ۲ تا ۳ دقیقه کافیه. با سبزیجات گریلی یا بخار پط بزنین بر بدن و چاق هم نشین

ثبت ديدگاه

شش − سه =