میگو کبابی با سس مرکبات

میگو کبابی با سس مرکبات

۱۳۹۶-۹-۱۸ ۱۹:۰۰:۴۰ +۰۳:۳۰

این فصل، هم فصل میگو دریایی هست هم فصل مرکبات ، میگو کبابی با سس مرکبات ، این وعده دریایی رو بپزین و نوشجون کنین.  این غذا رژیمی و کم کالریه و برای کسانی که فیتنس کار می کنن یا رژیم لاغزی دارن مناسبهو چون میگو سرشار از پروتئین و فسفره. بارها خوندین اما باز هم میگم سعی کنین هفته ای دوبار غذای دریایی غیر کنسروی مصرف کنین. ما به شما کمک می کنیم تا طعمهای متفاوت رو تجربه کنین تا از لذت غذا خوردن خسته نشین. اما مراقب وزنتون هم باشین.

میگو کبابی با سس مرکبات

به این مطلب امتیاز بدهید
چاپ دستورغذا
میگو کبابی با سس مرکبات
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 5 دقیقه
وعده ها
3 نفر
مواد اولیه
  • نیم کیلو میگو
  • 1 دونه لیمو تازه
  • نصف لیوان آب پرتقال طبیعی باشه خیلی بهتره
  • نصف ق غ زنجبیل
  • نصف ق غ فلفل قرمز یا پاپریکا میتونین از فلفل سبز تند هم استفاده کنین
  • 1 ق غ عسل
  • 2 ق غ روغن زیتون
  • 2 ق غ گشنیز خورد شده
  • به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 5 دقیقه
وعده ها
3 نفر
مواد اولیه
  • نیم کیلو میگو
  • 1 دونه لیمو تازه
  • نصف لیوان آب پرتقال طبیعی باشه خیلی بهتره
  • نصف ق غ زنجبیل
  • نصف ق غ فلفل قرمز یا پاپریکا میتونین از فلفل سبز تند هم استفاده کنین
  • 1 ق غ عسل
  • 2 ق غ روغن زیتون
  • 2 ق غ گشنیز خورد شده
  • به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
دستورالعمل ها
  1. آبلیمو رو بگیرین و توی یه کاسه متوسط بریزین. بقیه مواد طعم دهتده غیر از نمک و فلفل سیاه رو هم اضافه کنین و همه رو هم بزنین و بزارین کنار. میگو ها رو با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنین و به سیخ بزنین. گریل یا منقل رو روشن کنین و میگوها رو کباب کنین. هر طرف رو حدودا ۲ دقیقه . میگوها رو از سیخ جدا کنین و بریزین توی کاسه مواد طعم دهنده. هم بزنین تا مواد به خورد میگوها بره. اگر نمکش کم بود بهش اضافه کنین و سرو کنین.

ثبت ديدگاه

19 − 19 =