پیکاتای مرغ

پیکاتای مرغ

۱۳۹۶-۸-۱۲ ۱۳:۵۱:۲۲ +۰۳:۳۰

اگر از غذاهای معمولی با مرغ خسته شدی بهت پیکاتای مرغ رو پیشنهاد می کنم.
این غذا متفاوت و طعمی جدید داره و یک وعده غذای کامله. فقط مراقب باش کمی کالریش بیشتره

پیکاتای مرغ

به این مطلب امتیاز بدهید
چاپ دستورغذا
پیکاتای مرغ
زمان آماده سازی 45 دقیقه
زمان طبخ 30 دقیقه
وعده ها
4 نفر
مواد اولیه
  • 3 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخون
  • 1/4 لیوان آرد
  • 75 گرم کره تقسیم شده به سه قسمت
  • 4 حبه سیر اسلایس شده
  • 1/2 لیوان پیاز خورد شده
  • 1/3 لیوان سرکه
  • 1 لیوان آب مرغ یا یک قرص عصاره حل شده در آب
  • 2 ق غ آبلیمو
  • 3 ق غ جعفری خورد شده
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • 3 ق غ روغن زیتون
زمان آماده سازی 45 دقیقه
زمان طبخ 30 دقیقه
وعده ها
4 نفر
مواد اولیه
  • 3 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخون
  • 1/4 لیوان آرد
  • 75 گرم کره تقسیم شده به سه قسمت
  • 4 حبه سیر اسلایس شده
  • 1/2 لیوان پیاز خورد شده
  • 1/3 لیوان سرکه
  • 1 لیوان آب مرغ یا یک قرص عصاره حل شده در آب
  • 2 ق غ آبلیمو
  • 3 ق غ جعفری خورد شده
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • 3 ق غ روغن زیتون
دستورالعمل ها
  1. 1 ق غ روغن زیتون رو با 1 قسمت از کره ها را در تابه ذوب کن. به هر دو طرف سینه های مرغ رو نمک و فلفل بمال و بعد در آرد بغلطون و در تابه تفت بده .هر طرف حدودا 4 دقیقه.بعد در بشقاب بکش و بزار کنار. بقیه روغن زیتون و کره رو بریز توی تابه و پیازها رو تفت بده حدودا 3 دقیقه تا نرم بشن بعد سیر رو اضافه کن و 1 دقیقه دیگه تفت بده. سرکه رو هم اضافه کن و بزار تا جوش بیاد و سرکه تبخیر شه و مواد قوام پیدا کنه.1 قاشق آرد رو اضافه کن به مواد و کم کم آب مرغ رو اضافه کن و مداوم هم بزن تا گلوله نشه آرد.مرغها رو بزار داخل این مواد و بزار 3 دقیقه بجوشن با هم بعد آبلیمو و جعفری رو اضافه کن . غذا حاضره و میتونین با پوره سیب زمینی نوش جون کنی

ثبت ديدگاه

یک × دو =