چیکن پارمزان

۱۳۹۶-۸-۲۷ ۱۳:۳۹:۴۳ +۰۳:۳۰

دیگه وقتشه که کمی هم با چیکن پارمزان چاق شین و غذای پرکالری و خیلی خیلی خوشمزه بخورین. این غذا محشره.

من دیشب برای مهمونای خودم درست کردم و واقعا همه خوششون اومده بود.شما هم بپزین. چقد غذای برنجی آخه!!

چیکن پارمزان

به این مطلب امتیاز بدهید
چاپ دستورغذا
چیکن پارمزان
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 20 دقیقه
وعده ها
3 نفر
مواد اولیه
  • حدودا 1 کیلو سینه مرغ
  • نصف لیوان آرد
  • 1 دونه تخم مرغ
  • 4 ق غ مغز نان باگت پودر شده
  • 1 پیمانه پنیر پیتزا
  • نصف پیمانه پنیر پارمزان
  • 2 ق غ سس کچاپ
  • 2 ق غ ریحون خورد شده
  • به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 20 دقیقه
وعده ها
3 نفر
مواد اولیه
  • حدودا 1 کیلو سینه مرغ
  • نصف لیوان آرد
  • 1 دونه تخم مرغ
  • 4 ق غ مغز نان باگت پودر شده
  • 1 پیمانه پنیر پیتزا
  • نصف پیمانه پنیر پارمزان
  • 2 ق غ سس کچاپ
  • 2 ق غ ریحون خورد شده
  • به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن
دستورالعمل ها
  1. سینه های مرغ رو افقی برش بدین و با نمک و فلفل مزه دار کنین. پنیر پارمزان و مغز نون باگت رو هم توی ظرف دیگه ای مخلوط کنین و کنار بزارین. مرغها رو توی آرد بغلطونین بعد توی تخم مرغ و بعد توی مخلوط پارمزان و پودر نون. بعد توی روغن سرخ کنین . وقتی دو طرفش پخت و طلایی شد کنار بزارین همه رو. مرغها رو به ظرف دیگه ای منتقل کنین و روش پنیر پیتزا بریزین و گریل کنین تا پنیر آب شه. موقع سرو روش سس کچاپ و ریحون بریزین.

ثبت ديدگاه

بیست − 5 =