چیکن پارمزان

۱۳۹۶-۸-۲۷ ۱۳:۳۹:۴۳ +۰۳:۳۰

دیگه وقتشه که کمی هم با چیکن پارمزان چاق شین و غذای پرکالری و خیلی خیلی خوشمزه بخورین. این غذا محشره.

من دیشب برای مهمونای خودم درست کردم و واقعا همه خوششون اومده بود.شما هم بپزین. چقد غذای برنجی آخه!!

چیکن پارمزان

5 (100%) 1 vote
چاپ دستورغذا
چیکن پارمزان
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 20 دقیقه
وعده ها
3 نفر
مواد اولیه
  • حدودا 1 کیلو سینه مرغ
  • نصف لیوان آرد
  • 1 دونه تخم مرغ
  • 4 ق غ مغز نان باگت پودر شده
  • 1 پیمانه پنیر پیتزا
  • نصف پیمانه پنیر پارمزان
  • 2 ق غ سس کچاپ
  • 2 ق غ ریحون خورد شده
  • به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 20 دقیقه
وعده ها
3 نفر
مواد اولیه
  • حدودا 1 کیلو سینه مرغ
  • نصف لیوان آرد
  • 1 دونه تخم مرغ
  • 4 ق غ مغز نان باگت پودر شده
  • 1 پیمانه پنیر پیتزا
  • نصف پیمانه پنیر پارمزان
  • 2 ق غ سس کچاپ
  • 2 ق غ ریحون خورد شده
  • به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن
دستورالعمل ها
  1. سینه های مرغ رو افقی برش بدین و با نمک و فلفل مزه دار کنین. پنیر پارمزان و مغز نون باگت رو هم توی ظرف دیگه ای مخلوط کنین و کنار بزارین. مرغها رو توی آرد بغلطونین بعد توی تخم مرغ و بعد توی مخلوط پارمزان و پودر نون. بعد توی روغن سرخ کنین . وقتی دو طرفش پخت و طلایی شد کنار بزارین همه رو. مرغها رو به ظرف دیگه ای منتقل کنین و روش پنیر پیتزا بریزین و گریل کنین تا پنیر آب شه. موقع سرو روش سس کچاپ و ریحون بریزین.

ثبت ديدگاه

1 × چهار =